Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Καπνισμένη καλημέρα

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια σχετική πίεση. Χτες, μετά από αρκετές ημέρες καθάρισα τις 50 καπνοσύριγγες, οι οποίες έπεσαν η μια μετά την άλλη στον αγώνα του "είμαι μπίζι". Γραφείο που δεν πέφτει σπίρτο και στριφτά τσιγάρα με συνοδεία ανεπαρκούς ύπνου. Χτες ήταν η λεγόμενη παγκόσμια ημέρα καπνίσματος καπνοσύριγγας. Χτες άνοιξε ένα crack στο shank μιας Stanwell που δεν πρόλαβα καν να καπνίσω. Η αμυγδαλή έχει το δικό της ημερολόγιο και δεν ενδιαφέρεται για τα θεσμοθετημένα. Πολλές νεοεισερχόμενες και κακές φωτογραφίες, αλλά πρέπει να συμβιβαστεί κανείς με αυτά που μπορεί. Εν καιρώ θα τις συστήσω. Αλλάζοντας θέμα, τα διλήμματα είναι πάντοτε ψευδή. Είχε δίκιο ο Frank. Οπότε, ίσως χρήσιμο είναι να πάρεις εξαρχής την apriori ληφθείσα απόφαση, ώστε να μη χάνεις χρόνο. Σήμερα ξύπνησα το απόγευμα και το ταξίδι ματαιώθηκε. Κρίμα, γιατί θα είχε πλάκα. Αλλά θα το κάνουμε και αυτό. "In time", όπως έλεγε και ο δαίμων στον "Εξορκιστή", δια στόματος κοριτσακίου (πάντα ξεχνάω το όνομα- Μεγκ ή Πεγκ). Το ζητούμενο πάντα είναι η ηδονή (ή ευτυχία, αν προτιμάτε οι μη βιολόγοι). Ευτυχώς, ακόμα κάνω focus. Με VA εντός στανγουελλικής εστίας χαιρετώ. Και παραμένω ευτυχής, καθώς οι "δυσκολίες" (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση) είναι επίπλαστες, όπως ακριβώς τα διλήμματα.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Smoke In Fuckin' Peace

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Η τρίτη Jensen Granat

Εδώ και λίγο καιρό έχει περιέλθει στην κατοχή μου. Μακρύτερη από τις άλλες 2 και λίγο πιο κομψή.



Σε αυτήν την αγορά πέτυχα και το φιάμμα με διαφορετική φορά.

Οι άφιλτρες πίπες τελικά δεν είναι κάτι ακατόρθωτο για μένα. Σε γενικές γραμμές προτιμώ το φίλτρο όσον αφορά στο κάπνισμα, αλλά υπάρχουν σχέδια που δεν παίρνουν φίλτρο, λόγω κατασκευής. Και τα pencil shanks είναι εξαιρετικά όμορφα, ώστε να αξίζουν μια θυσία (πιο χαλαρό κάπνισμα). Παρακάτω παίζει με τα αδερφάκια της.





Ένα έξτρα δωράκι ήταν το cake στον πάτο του μπωλ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Η καινούρια μου Jensen καπνίζει όμορφα, αλλά απαιτεί σεβασμό. Αν την κακομεταχειριστείς, θα σε δαγκώσει. Της το συγχωρώ, ένεκα της κομψότητάς της.