Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Αλλαγές

Σε περίοδο αναδιοργάνωσης. Ο αριθμός των καπνοσυρίγγων που περιήλθαν στην κατοχή μου έστω για λίγο είναι πλέον 77. Δεν είναι σημάδι της μοίρας. Είναι σύμπτωση. Μία από τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα σύντομα είναι το ότι θα κλείσουν οι Καπνοσυριγγιστές. Ο λόγος εξηγείται σε μία σύντομη ανακοίνωση εντός της σελίδας. Σε γενικές γραμμές, βαρέθηκα το σκόρπιο. Θα συμπυκνωθώ λοιπόν. Από την άλλη μεριά, θα προσπαθήσω (και ελπίζω να βρω χρόνο) να συνεχίσω τα Ανάλεκτα. Εν καιρώ θα αναρτηθούν νέα κείμενα. Παράλληλα, έχω μια έντονη τάση να εμπλουτίσω τη φουμαροκάβα μου. Αδηφάγα βάζα και βαζάκια αναμένουν με το στόμα ανοιχτό, σαν λαίμαργοι νεοσσοί, να καταβροχθίσουν ως υβριδικά μηρυκαστικά VA flakes. Το διαφανές στομάχι ελπίζω να βελτιώσει την κατάσταση, ιδίως σε μερικά ατίθασα καπνά. Να δούμε τι θα καταφέρω, μιας και τόσα χρόνια παραμένω ανοργάνωτος. Θα κάνω ένα update σύντομα.
~~~~
Εν τω μεταξύ, καπνίζετε και ευδαιμονείτε, φίλοι φουμαροκαπνοσυριγγιστές.

2 σχόλια:

QwfwqN είπε...

Ως νέος στο άθλημα, χάρηκα που σας βρήκα (οι συμβουλές και επισημάνσεις σας με έχουν ήδη βοηθήσει να ευχαριστηθώ το κάπνισμα). Μια παράκληση μόνο: αν είναι εύκολο να βάζετε tags στα κείμενα (π.χ. καπνοί) ώστε να ψάχνουμε ευκολότερα κάποια ειδικά θέματα.
Καπνίζοντας και ευδαιμονώντας, ευχαριστώ

Demetres είπε...

Χαίρετε. Ευχαριστώ για τον καλό λόγο. Η επισήμανση περί ετικετών είναι σωστή. Αλλά ένας συνδυασμός αφηρημάδας και βαρεμάρας έφερε το αποτέλεσμα που βλέπετε. Όπως και να έχει, καλώς ήρθατε στον κόσμο του φουμαροκαπνοσυριγγισμού.

Smoke in Peace