Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

PipeClub.Gr II

Το σίκουελ συνήθως είναι χειρότερο από το original. Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως η παρούσα. Θυμάμαι τις μέρες του 2007 που έστηνα το pipeclub.gr και έγραφα τους κανόνες του. Μετά τα κατά καιρούς χαοτικά και ανόητα εκβλαστήματα, τον τραγέλαφο των ανακοινώσεων και των διαψεύσεων, καθώς και το σπασμωδικό (και άκρως βλακώδες στη βάση του) κάλεσμα για συσπείρωση, η ανάμνηση αυτή είναι πραγματικά αστεία. Είχα την εντύπωση πως το ban που έφαγα νύχτα και χωρίς αιτιολόγηση ήταν το κερασάκι. Αλλά το κέφι δεν σταματά πουθενά. Το έσχατο υπογοναδικό αντριλίκι είναι ότι πριν λίγες μέρες στέρησαν από συγκεκριμένα μέλη το δικαίωμα του προσωπικού μηνύματος (pm). Αυτό έγινε, φυσικά, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολόγηση. Η phpbb πάνω στην οποία είναι στημένο το forum επιτρέπει, βέβαια, στον διαχειριστή να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο των pm όλων των μελών. Ένας κακοπροαίρετος και καχύποπτος άνθρωπος θα σκεφτόταν ότι ίσως διάβασαν κάποιο pm που δεν τους άρεσε. Αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι τα καλά παιδιά του administration δεν το έκαναν. Δεν είναι του χαρακτήρα τους. Και εφόσον δεν έβγαλαν κάποια από αυτές τις αστείες ανακοινωσούλες, ακόμα αναρωτιέμαι τον λόγο. Αλλά κάτι θα ξέρουν τα παιδιά. Μας απομόνωσαν για το καλό μας. Και, φυσικά, όταν ένα άλλο κακό παιζάκι τόλμησε να θέσει το ζήτημα, οι admins δεν καταδέχτηκαν να απαντήσουν και οι mods έγραψαν κάτι παπαριές για να καλύψουν τα κρωξίματα της πάπιας. Να χαρώ ειλικρίνεια και παρρησία. Ρε δεν πάτε να κρυφτείτε, αντί να κατσαδιάζετε?

Cojones 101: όταν έχεις αρχίδια και θέλεις να το παίξεις αυταρχικός admin που γαμεί και δέρνει, αποκλείεις χωρίς αφορμή τα μέλη που δεν γουστάρεις, αλλά σβήνεις και τα κείμενά τους. Από τη στιγμή που δεν θέλεις παρτίδες με αυτούς, τότε γραμμένη έχεις και τη γνώμη τους. Επίσης, όταν κάποιος ρωτά, απαντάς. Διότι αυτή η απαξίωση μυρίζει έντονα ακούσια κλανιά. Αλλά εδώ τα πράγματα είναι τσαμπουκά-ντεμί: διώχνουμε τα κακά παιδάκια από την παρέα, αλλά κρατάμε τη γνώση που κατέθεσαν, για να κοκορευόμαστε για τον πλούτο της πληροφορίας. Και δεν δίνουμε και λόγο σε κανέναν. Υποκλίνομαι στη βροντερή πορδή. 

Είναι κρίμα αυτή κατάληξη για κάτι που ξεκινήσαμε με τόσο κέφι 2-3 άνθρωποι. Εκ των υστέρων συμπεραίνει κανείς ότι ο χρόνος είτε επενδύεται είτε σπαταλάται. Και η συνειδητοποίηση της σπατάλης πάει πακέτο με την απογοήτευση. Ναι, ξέρω, η ζωή είναι σκληρή. Στο κάτω-κάτω της γραφής τους χαρίστηκε το μαγαζί. Δικό τους είναι και αν γουστάρουν το κάνουν και μπουρδέλο. Εγώ θα περνάω που και που, να παίρνω μάτι και κανένα βυζί.  

PS1: Άσε ρε συ Ηλία, που θα μας πεις και πόσο μας κόβει. Ασχολήσου καλύτερα με τη λογοκρισία και τις διαδικτυακές Σπιναλόγκες. Εκεί τα καταφέρνεις καλύτερα. Όσο για το ποιος ψάχνει πελατάκια, αυτό είναι προφανές.  

PS2: Μην ανησυχείτε. Καλός ο Μέντελ, αλλά δεν θα γίνει πρότυπο. Άλλωστε, η αναλογία με τα φορολογικά και τη μονή είναι τραβηγμένη. Επανερχόμεθα σε καπνοσυριγγιστικά ζητήματα. 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασι-ΛΙΑΣ είναι γυμνός. Και από cojonas, ... στραγάλια.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο "Δάσκαλος" του ακονίζει την καρέκλα για το προεδριλίκι του club. Ένας κλαυσίγελος δηλαδή. Μόνο που το πρώτο συστατικό της λέξης δεν είναι το κλάμα, αλλά κάτι που βρωμάει.
Desperado