Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

PipeClub.Gr I

Και ενώ τα προσωπικά μηνύματα «καλωσορισμάτων» σταμάτησαν (μία φορά ανταπέδωσα τον χαιρετισμό και ο Mod o Τρομερός το βούλωσε – ευτυχώς γιατί μας τα είχε κάνει τσουρέκια), πάω να κάνω login και διαβάζω:

You have been banned from this forum. 
Please contact the webmaster or board administrator for more information.

Χμμ... ενδιαφέρον. Το φιρμάνι που ακολούθησε ήταν δυστυχώς λιγότερο ενδιαφέρον. Τελείως φιλικά, τώρα: την κάνετε τη μαλακία, ήταν ανάγκη να το ανακοινώσετε; Όπως το παιδάκι που χέζει για πρώτη φορά στη λεκάνη και φωνάζει: «μαμά, τα’κανα!». Δηλαδή τι περιμένετε τώρα; Να έρθει κάποιος να σας πει «μπράβο» και να σας σκουπίσει τον κώλο; Εγώ πάντως, σφουγγοκωλάριος δεν υπήρξα ποτέ. Οπότε, μη σας ξεφύγει και σκύψετε μπροστά μου.

Αλλά πέρα από αυτό, το ζουμί της υπόθεσης που είναι; Τόσες μέρες διαβουλεύσεων στη mod area, αυτό καταφέρατε να γράψετε; Τς-τς-τς... με απογοητεύσατε, παιδιά. Τα πρωτοκλασάτα μέλη σας που κανιβαλίζουν όσους δεν γράφουν πια στο μαγαζί σας κάνουν καλύτερη δουλειά. Σας προτείνω να τους μπάσετε στις κρυφές σας περιοχές. Τις επίμαχες υπογραφές τις έφαγε το μαύρο διαδικτυακό σκοτάδι. Αλλά ήταν προκλητικές (υποσημείωση: «συχνά» = 2 αλλαγές υπογραφής σε διάστημα οκτώ μηνών), όπως η Γη ήταν κάποτε επίπεδη. Αυτές οι πατερναλιστικές μαλακίες επιφέρουν φαινόμενα déjà vu.

Αλλά το highlight είναι η συγκυρία. Τη μέρα που στο forum σας ποστάρονται φωτογραφίες με βυζιά, κουμπούρια, πυροβολοκώλους και τα συναφή, εγώ μπανάρομαι ως προκλητικός. Αυτό, μα τον Όντιν, με έκανε και γέλασα με την καρδιά μου (καθ’ ότι soulless). By the way, δεχτείτε και μία πρόταση από ένα πρώην μέλος σας: Αποθησαύριση στο θέμα Βυζάρες και φυσεκλίκια. Σε δεύτερο χρόνο, δημιουργία νήματος με θέμα: «η επίδραση του burley στο κατσάρωμα της πουτσότριχας».

PS1: Μην ταλαιπωρείτε τους lurkers. Στο hellenicpipesmokers.gr δεν είμαστε «παρέα», οπότε εκεί οι κεκαλυμμένες ή μη σποντίτσες δεν έχουν θέση. Εκεί μιλάμε για πίπες και καπνούς.

PS2: Μερικά picograms κερατίνης δώρο σε όσους επιμένουν να με αναφέρουν κακαρίζοντας. Έχω ακούσει ότι με συχνή χρήση, κάνεις μεγαλύτερα αυγά.     

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PS3: Παιχνίδι στη γνωστή κονσόλα, όπου ο κώλος που πυροβολεί προσπαθεί να πετύχει τα ταλαίπωρα οικόσιτα πτηνά που φέρουν εν είδη ξεκαρφώματος καπνοσύρριγγα. Τίτλος παιχνιδιού: "Η Εκδίκηση του Κώλου". Με την αγορά του παιχνιδιού, δώρο το βιβλίο "Πως να γράφω κριτικές καπνών χωρίς να γελάνε μαζί μου". Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε διοργανωτή συγκεντρώσεων μπυροκατάνυξης, γιατί είναι και πολύ μάγκας ναούμε...
Desperado

West sacramento Pipe lining είπε...

Thanks for sharing these.