Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Slot machine



Η χαρά είναι ένα συναίσθημα που έχει να κάνει με πολύ ουσιαστικά πράγματα και όχι με uppercase. Και αν πω στον διευθυντή ότι παρενοχλείς τα άλλα παιδάκια με κρυφά ραβασάκια, θα σου τραβήξει τ' αυτί. Μπα, λάθος. Ο διευθυντής μπορεί και να το ξέρει και να αφήνει που και που καμμια ψιλή να πέφτει στο διάλειμμα.

Στη δουλειά μας αναφέρουμε πάντα τις πηγές. Και όταν κάνουμε quote αναφέρουμε και τη σελίδα. Εν προκειμένω, κλέβω ακούσια τη δόξα από τους Deep Purple. Παρακαλώ να αποκατασταθεί η αλήθεια. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν θυμάμαι ποιος μου χάρισε το album για να μπορεί να γραφτεί μία εμπεριστατωμένη κριτική.

Όσες στροφές και να κάνεις γύρω από τον Ήλιο, μπορεί μονάχα να ξερνάς απ' τη ναυτία. Κι ο δάσκαλός μου, μου έλεγε ότι υπάρχει ο ομιχλώδης, ο σκοτεινός και ο ασυνάρτητος λόγος. Και η διαφορά μεταξύ τους είναι τεράστια.

Μια εξήγηση για την εξαφάνιση του μαχαιρόδοντα είναι ότι ήταν πολύ εκλεκτικός αναφορικά με τη διατροφή του. Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν οι κανίβαλοι, όταν πάψουν να υπάρχουν μη ανθρωποφάγοι Homo sapiens. Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι η de facto ύπαρξη τασεοϋποδοχέων του στομάχου. Η πλήρωση είναι γραφτό να μην έρθει ποτέ σε κάποιες περιπτώσεις.

Καθείς μας περιφέρεται με μύγες-δορυφόρους περί του κορμού του και ενίοτε η τροχιά είναι της σύγκρουσης με ένα τυχαία ευρισκόμενο αντικείμενο στις σωστές τέσσερις διαστάσεις.

Διαλέξτε, λοιπόν, x, y, z και χρόνο και θα σας δοθεί τροχιά. Το αντικείμενο δεν μπορεί να οριστεί a priori, αλλά διανέμεται δωρεάν στους ενδιαφερομένους. Τις μύγες πρέπει να τις φέρετε από το σπίτι. Η φάση είναι ρεφενέ. Το μόνο που με απασχολεί είναι αυτό το καλογυαλισμένο slot machine στη γωνία.       

Δεν υπάρχουν σχόλια: