Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Stairway made of sweet smoke

One single match. And behold, rings of smoke through the trees. Rising to heaven.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ολίσθημα! Τι νοσηρό άσμα! Ακούστε με προσεχτικά, αγαπητέ κύριε Pipes. Οι Led Zeppelin ήταν και είναι απειλή για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Όπως καταμαρτυρά ο αοιδός Ozzy Osbourne (καλό κουμάσι κι αυτός, λένε ότι έσφαζε περιστέρια κι έπινε on stage το αίμα τους) στο booklet του δίσκου του Blizzard Of Ozz, o Jimmy Page, κιθαρίστας των σηψαιμικών Zeppelin, ασχολιόταν με το σατανισμό και δη τον Άγγλο σατανιστή Aleister Crowly. Σας παρακαλώ όπως αφαιρέσετε το βιντεάκι αυτό ειδάλλως θα αναγκασθώ να μεταναστεύσω στην Κίνα (η μισή καρδιά μου βρίσκεται εκεί έτσι κι αλλιώς). Ευχαριστώ.

Demetres είπε...

Αν βάλω το "Whole Lotta Love", δηλαδή, σε βλέπω αστροναύτη να φέυγεις για τη Σελήνη.

Ανώνυμος είπε...

Tι λέτε, κύριε; Με στίχους όπως "I wanna be your back door man" θα διαπαιδαγωγήσετε τη νεολαία και τον καπνόκοσμο;Nτροπήσαςντροπήσαςπαπιζκίλερουουουουουιξιξιξ.

ΥΓ: Ο thinair διαφωνεί με την ετήσια ξεκούραση της πίπας.

Demetres είπε...

Η διαπαιδαγώγηση με τέτοιους στίχους είναι σαφώς καλύτερη από τη διαπαιδαγώγηση με μπούσουλα μια μπασταρδεμένη με lifestyle, στείρα και απολιθωμένη ηθική που φτιάχνει ανέραστους (από κάθε άποψη) και συμπλεγματικούς ανθρώπους. Και ξέρω ότι συμφωνούμε. Αλλά άσε να κάνουμε την κουβέντα, όταν γράψω ένα post που έχω στο μυαλό μου.

Κατά τα άλλα, τα περί ετήσιας ξεκούρασης της πίπας είναι δικαιολογίες, ώστε να καταστρέψεις την καπνοσύριγγα που σου έκανα δώρο. Αλλά θα σε φτιάξω εγώ. Μέχρι να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου θα καπνίσεις ένα χωράφι καλαμπόκια.

Churchwarden είπε...

Kαλά, με συγχωρείς. Το πότε ακριβώς κοιμάσαι παραμένει αίνιγμα.

Demetres είπε...

Το πότε κοιμάσαι εσύ τι παραμένει? Γρίφος ή sudoku?

Ανώνυμος είπε...

Άσε με μένα. Εδώ μιλάμε για σένα. Πήρες καλαμποκάκι;

Demetres είπε...

Πριν πάω για καλαμπόκια, πέρασα από ένα άλλο κατάστημα, όπου βρήκα ένα καταπληκτικό straight billiard Peterson Aran (μάλλον της προηγούμενης σειράς, αφού διαθέτει δαχτυλιδάκι από αλουμίνιο). Έπρεπε να το αποκτήσω. Πάνε τα λεφτά για τα καλαμπόκια. Θα τα έχουμε και αυτά εν καιρώ. Αλλά το καινούριο μου απόκτημα αντισταθμίζει την απώλεια και με το παραπάνω (θα ποστάρω φωτογραφίες σύντομα). Όλο το βράδυ καθαρίζω τη μπογιά από το εσωτερικό του μπωλ (οι Aran είναι dip stained). Τώρα τελείωσε η δουλειά (μαζί με την απολύμανση). Θα στεγνώσει για λίγες μέρες στο rack, οπότε έχω χρόνο να σκεφτώ τι καπνό θα καπνίζω σε αυτή.