Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Πατηκωμένη τομάτα

Και αυτή από την εταιρία fe. ro. Νομίζω πως την έχουμε παρεξηγήσει λίγο την εν λόγω φίρμα. Ok, έχω δει και κακοτρυπημένες σε κάποια άθλια καταστήματα, αλλά με 20 ευρώ ποιος περιμένει ακρίβεια στην κατασκευή; Ετούτη ήταν ξεχασμένη στη σκόνη, όπως αρκετά από τα ευρήματα.



Έχει ενδιαφέρον φιάμμα περιμετρικά, αλλά και στο κάτω μέρος του μπωλ δεν της λείπουν τα ματάκια. Μικρούλα, κομψότατη, με ωραίες καπμπύλες. Τα έχει τα γεμισματάκια της, αλλά λίγο με πειράζει. Με χαλάει λίγο το δαχτυλίδι, βέβαια. Αλλά αυτό ίσως διορθωθεί, όποτε υπάρξει χρόνος. Παρ' όλα αυτά, ακόμα υπό σκέψη η ανακατασκευή του επιστομίου.




Το μικρό της μπωλ φιλοξενεί VAs. Δεν είμαι σίγουρος για το που κατατάσσεται όσον αφορά στο σχήμα της, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία. Τουλάχιστον η κομψότητά της αποτελεί (αντιφατικά υποκειμενική) βεβαιότητα.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα επιστόμια της fe.ro δεν είναι καί ότι καλύτερο.
Κρατάς αυτό το επιστόμιο όσο πάει καί μετά το αλλάζεις με κάποιο αξιοπρεπέστερο.
Πάντως το δαχτυλίδι δένει ωραία με το σύνολο.

Demetres είπε...

Καλησπέρα, Ανώνυμε. Έχεις δίκιο για την ποιότητα των επιστομίων, αλλά το παλεύω με stem polish και ελαιόλαδο. Θα δείξει ο καιρός. Όσο για το δαχτυλίδι, κάτι δε μου πάει καλά. Αλλά κι εκεί ο καιρός θα δείξει.

Καλά καπνίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Σε μία δική μου απλά έβγαλα το δαχτυλίδι και το πέταξα! Φοβόμουν μήπως αφήσει κενό μετά, αλλά στάθηκα τυχερός.
Κατά τα άλλα, σχετικά καλό είναι το επιστόμιό της. Ακρυλικό, με μόνο πρόβλημα ότι δεν σφηνώνουν καλά τα φίλτρα.

Demetres είπε...

ThinAir, το έχω σκεφτεί, αλλά διστάζω μήπως εγώ δεν είμαι τόσο τυχερός. Της δικής μου δυστυχώς δεν είναι ακρυλικό (αν και η ελιά που έχω από την ίδια εταιρία - δες "Η ελιά η τιμημένη"- έχει ακρυλικό). Σε επιστόμια που δεν σφηνώνουν καλά τα φίλτρα, προτείνω balsa.

Smoke in Peace