Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Μια GBD με κάταγμα

Μία φορά κι έναν καιρό ήταν ένας καπνιστής κλικοπαθής, σχετικά ψάρακλας και με έντονη διάθεση να ψάξει, να μάθει να γνωρίσει. Το' ριξε, λοιπόν, στην αναζήτηση με σύμμαχο το ποντίκι και σύνθημα το κλικ. Είδε πέντε πράγματα από Μεσόγειο μεριά, πέρασε και μια νοερή βόλτα από Δανία, είπε να τσεκάρει και τους Βρετανούς. Και εν τέλει κάτι άρχισε να σκαμπάζει.
~~~~~~~~~
Μία από τις πρόσφατες απόπειρες ήταν και τούτη η GBD. Εύμορφο μηλαράκι με ενδιαφέροντα νερά. Αλλά με το που αριβάρισε, δεν μου κάθισε καλά το μπωλ. Το βρήκα μεγάλο. Οπότε μπήκε στις διαδικτυακές προθήκες για πούλημα.






Αφού, λοιπόν, βρέθηκε πατέρας για το ορφανό ρείκι, αποφάσισα να του ρίξω μια καλύτερη ματιά, πριν το αποχωριστώ. Και να σου ένα πέρα για πέρα crack! Επικοινώνησα με τον αγοραστή και του μίλησα για το ελάττωμα, εξηγώντας του ότι για λόγους αρχής καλύτερα θα είναι να μην πραγματοποιηθεί η αγορά, καθώς η πίπα δεν ήταν στην κατάσταση που του περιέγραψα αρχικά. Κύριος ο συνάδελφος φουμαροκαπνοσυριγγιστής. Ούτε μανούρες, ούτε ρέστα, ούτε γκρίνιες. Χωρίς χαλασμένες καρδιές, ακυρώθηκε η αγοραπωλησία Και έμεινα με τη σακατεμένη Εγγλέζα στο rack.





Σε καμία περίπτωση δεν θα έμενε φυσικά παροπλισμένη. Εντάχθηκε κανονικότατα στο rotation με ειδικότητα στα εγγλέζικα χαρμάνια. Από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, έχω καταλάβει ότι θα καπνίζει καλά μέχρι να ακουστεί το κρακ, που θα σηματοδοτεί τη διεύρυνση της ρωγμής. Αλλά και πάλι οι ρεικοχειρουργοί ορθοπιπικοί να΄ναι καλά. Το πολύ-πολύ να την αρραβωνιαστώ και να της περάσω δαχτυλίδι, ένεκα ο κόσμος που θα λέει ότι την πήρα φρέσκια και τη χάλασα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: