Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

'Αλλος ένας ευθυτενής σκύλος

Οι διακοπές του Πάσχα μόνο διακοπές δεν ήταν. Αρκετή δουλειά και μια σχετικά σοβαρή αποτυχία (ή ατυχία). Παρ' όλα αυτά, πέρασα πολύ όμορφα, με ατελείωτες ώρες κατάδυσης στην πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου. Επίσης είχα τρία καινούρια παιχνίδια να παίζω. Μια καινούρια Stanwell (7η κατά σειρά), την πρώτη μου καπνοσύριγγα από meerschaum (κρεμάστηκαν και οι δύο στη βιτρίνα προσφάτως) και έναν καινούριο ευθυτενή σκύλο. Μιλάμε για ένα μικρό κομψότατο straight smooth bulldog. Το πλήρες ονοματεπώνυμό του είναι Big Ben Viking 454. Χωρίς φίλτρο. Είχε ένα αποσπώμενο stinger (ή ψύκτρα, αν προτιμάτε), αλλά το χρησιμοποιώ κατά περίπτωση.






Και ναι, αυτό είναι επιστόμιο φτιαγμένο από κέρατο.



Αυτή είναι η πρώτη Big Ben. Για να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι Ολλανδοί. Όπως και να έχει, πολύ μου αρέσει το birdseye στο εμπρόσθιο μέρος.



Εντυπώσεις μέχρι στιγμής: Εξαιρετικά ελαφριά, καλοφτιαγμένος αεραγωγός και το στρώσιμο πάει καλά. Λόγω υλικού επιστομίου το δάγκωμα δεν κάνει καλό. Σκύλος είναι, μπορεί να ανταποδώσει. Το καινούριο μου bulldog, προδίδοντας τη φήμη του, είναι χάρμα οφθαλμών.





2 σχόλια:

Churchwarden είπε...

Προτιμώ-ίσως πρώτη φορά-το επιστόμιο απ' το ξύλο.

Demetres είπε...

Είναι όντως πολύ όμορφο. Αλλά και τα ματάκια την ανεβάζουν.